06 55 71 23 05 mia@nlplu.nl

   Coaching

   Intensieve coaching

   Stimuleert tot zelfonderzoek met goed resultaat

   Faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen, burn-out of relatieproblemen zijn enkele klachten waar Mia Plu bij kan helpen. Emotionele klachten komen vaak via het lichaam tot uiting. Dit kan resulteren in lichamelijke klachten, zoals een gevoel van stress, een gespannen houding, hoofdpijn of buikpijn. Lichaamsgerichte therapie leert mensen bewust te worden van de psychologische betekenis van het lichaam. Zo ontstaat er een groter inzicht in de wisselwerking tussen lichaam en geest.

   Mia heeft zich gespecialiseerd op het gebied van om gaan met (dreigende) veranderingen, zowel op persoonlijk vlak als binnen werkgerelateerde situaties.

   lichaam-en-geest

   Kennis van NLP combineren met bio-energetische therapie

   Mia is breed opgeleid. Als coach/(psycho) therapeut/consultant heeft ze een effectieve methode ontwikkeld waarbij zij haar kennis en ervaring vanuit NLP combineert met lichaamsgerichte psychotherapie. Het in balans brengen van lichaam en geest krijgt op deze manier alle aandacht en werkt uiterst succesvol.

   Mia is gespecialiseerd in de bio-energetische analyse, waarbij wordt uitgegaan van het idee dat negatieve levenservaringen in de vorm van spierspanning ‘opgeslagen’ worden in het lichaam. Bio-energetische therapie is erop gericht om door middel van lichamelijke oefeningen het evenwicht in de energiestroom terug te brengen en blokkades op te heffen. Aangevuld met haar NLP opleiding heeft zij concrete en effectieve mentale technieken in handen om in korte tijd resultaten te boeken.

   personality-vector

   Stimuleren tot zelfonderzoek met goede resultaten

   Tijdens de sessies stimuleert Mia tot zelfonderzoek en zet haar deskundigheid in, evenals haar intuïtie, creativiteit en liefde. Met een didactisch uitgebalanceerd programma leidt haar intensieve persoonlijke aanpak tot goede resultaten.

   Wilt u weten hoe anderen de coachingsessies van Mia Plu hebben ervaren? Lees de referenties.

   We horen de innerlijke muziek zelden, maar desondanks dansen we er allemaal op”

   Rumi

   Werkwijze

   In een intakegesprek van anderhalf tot 2 uur maakt Mia graag kennis met u. Daarna volgt een eerste evaluatiemoment en wordt het vervolgtraject vastgesteld van een reeks van vijf sessies. Vaak is minimaal een reeks van vijf sessies van anderhalf uur nodig om uw doel te bereiken.

   Meer over kosten en vergoeding van zorgverzekeraars.

   Beeldbellen
   Een online sessie is ook een mogelijkheid. Ik gebruik WeSeeDo een persoonlijke en veilige vorm van therapie op afstand (AVG proof).

   Handige links

   CNLP

   UNLP Master coach register

   NLPU

   NLP University

   OOK POSITIEF EN CONSTRUCTIEF AAN DE SLAG MET JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING?

    Bel of mail voor meer informatie.