06 55 71 23 05 mia@nlplu.nl

   Mediation

   Mediation

   Soms lopen bij een conflict de emoties zo hoog op dat er niet meer gesproken wordt. De spanning loopt op en dit kan leiden tot stress of zelfs tot burn-out klachten. Wanneer emoties een rol spelen in een conflict is het verstandig om een neutrale partij in te schakelen. Een partij die de situatie met een onafhankelijke blik bekijkt. Mediation is hier bij uitstek geschikt voor.

   Als MfN-registermediator is Mia Plu de aangewezen persoon om conflicten te begeleiden die door emotie geblokkeerd zijn.Mia is neutraal en onafhankelijk. Door haar psychologische achtergrond en ervaring heeft zij haar sporen verdiend in het begeleiden en oplossen van conflicten.

   kringen-website

   Oplossingen creëren door communicatie

   Mediation vindt plaats op vrijwillige basis en is strikt vertrouwelijk. In het proces gaat het om het vinden van een aanvaardbare oplossing voor de partijen. Het doel is een oplossing te creëren waar beide partijen voor gaan. Door Mediation in te zetten komt de communicatie weer op gang en worden oplossingen zichtbaar. Dat scheelt een hoop stress in het privéleven en uitval in het werkzame leven.In de praktijk blijkt dat de relatie tussen mensen vaak verbetert door Mediation. Nog een belangrijk voordeel om te kiezen voor Mediation is, dat het tijdsbesparend werkt en kostenbesparend is.Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar Mediatorsfederatie Nederland (kwaliteitsregister) www.mfnregister.nl
   road-to-rainbow

   Tarieven en contact

   Wilt u meer informatie over het uurtarief, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Ervaring leert dat er gemiddeld 5 bijeenkomsten nodig zijn.

   Na het eerste contact per telefoon of e-mail, nodig ik beide partijen uit voor een eerste gesprek. Het gesprek vindt in overleg plaats op een voor beide partijen neutrale locatie ergens in het land.

   Pak iets aan voordat het een probleem is. Schep orde voordat de chaos intreedt

   Lao-Tse
   Handige links

   Versa Welzijn

   Welzijnsorganisatie

   OOK POSITIEF EN CONSTRUCTIEF AAN DE SLAG MET JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING?

    Bel of mail voor meer informatie.