06 55 71 23 05 mia@nlplu.nl

   Mia Plu

   Mia Plu kan als geen ander mensen (weer/opnieuw) in hun eigen kracht zetten, door zelf vooral op de achtergrond te blijven. 

   Met een onuitputtelijke drang naar kennis, heeft ze alle benodigde opleidingen gevolgd en is zij gecertificeerd Master NLP coach, lichaamsgericht psychotherapeut, mediator en LVV vertrouwenspersoon.

   Met haar intuïtie, creativiteit empathie en vooral integriteit leidt de intensieve persoonlijke aanpak tot het beste uit jezelf. Na jaren in diverse functies medeverantwoordelijk te zijn voor talrijke succesvolle televisieproducties, werd Mia getroffen door het Guillain-Barré syndroom.

   Door haar letterlijke verlamming en onvermogen tot communiceren, kon zij niet anders dan de oplossing bij zichzelf te vinden.  Na een krachtige revalidatie was het voor haar meer dan ooit duidelijk dat een mens tot veel meer in staat is als je jezelf begrijpt en weet waar je vandaan komt.

   Vanaf dat moment heeft Mia zich toegelegd op het helpen van anderen om óók die kracht in zichzelf te vinden. Bij de AVRO kreeg zij de kans om zich toe te leggen op presentatoren coaching en kandidaten begeleiding. Vanuit die onafhankelijke rol werd zij ook officieel benoemd tot vertrouwenspersoon binnen de organisatie.

   Na de fusie AVROTROS besloot Mia om zelfstandig aan de slag te gaan met haar eigen praktijk. Inmiddels werkt ze voor diverse omroeporganisaties en producenten, geeft ze trainingen en seminars.

   En staat de deur van haar praktijk open voor eenieder die op een positieve en constructieve manier met zichzelf aan de slag wil of door omstandigheden moet….

   Mia heeft zich gespecialiseerd in het leren omgaan met (dreigende) veranderingen en gebeurtenissen, zowel op persoonlijk vlak als binnen werk gerelateerde situaties.

    

   foto-van-mia-plu

   Unieke combinatie

   NLP technieken en vaardigheden met lichaamsgerichte therapie

   Mia Plu is NLP Master Coach en Trainer, Psycholoog (HBO) en Lichaamsgericht Psychotherapeut. Ze is breed opgeleid, waardoor ze diverse technieken en methoden inzet tijdens haar therapie. De combinatie van verschillende coachingstechnieken en – vaardigheden met lichaamsgerichte therapie maken de methode van Mia uniek. Door de jaren heen ontwikkelde ze een aanpak die zich zowel richt op het gedrag als op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele niveau.

   Als coach, trainer en therapeut is ze empatisch, creatief en heeft ze een originele werkwijze. Mia stimuleert tot zelfonderzoek en zet haar deskundigheid in, evenals haar intuïtie, creativiteit en liefde. Met een didactisch uitgebalanceerd programma leidt haar intensieve persoonlijke aanpak tot goede resultaten.

   Bio-energetisch therapeut en NLP trainer

   Mia is gecertificeerd HBO Psycholoog en heeft daarnaast een 4-jarige opleiding afgerond aan het Nederlands Instituut voor Bio-energetische Analyse (lid NIBA), en is als Certified Bio-Energetic Therapist lid van het IIBA (International Institute for Bioenergetic Analyses) en EFBAP (European Federation for Bioenergetic Analysis-Psychotherapy).
   Daarnaast heeft zij verscheidene workshops en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, systemisch coachen, Jungiaans coachen, hypnotherapie en familieopstellingen.

   Mia is in Santa Cruz USA (de bakermat van het Neurolinguïstisch programmeren) gecertificeerd als Internationaal NLP Trainer & Consultant door Robert B. Dilts.

   “Mia stimuleert tot zelfonderzoek en zet haar deskundigheid in, evenals haar intuïtie, creativiteit en liefde”

   WERKGEBIED

   Mia heeft een eigen praktijk op een mooie locatie in het Gooi, waar zij haar cliënten vanuit heel Nederland in een veilige omgeving ontvangt. Daarnaast werkt zij op locatie in bijvoorbeeld de regio’s Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Hilversum, Almere.

   businessman-celebrating

   SBLP

   Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeorienteerde (Psycho)therapie

   NVNLP

   Nederlandse Vereniging voor NLP

   NAP

   Nederlandse Associatie voor Psychotherapie

   EFBAP

   European Federation for Bioenergetic Analysis-Psychotherapy

   OOK POSITIEF EN CONSTRUCTIEF AAN DE SLAG MET JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING?

    Bel of mail voor meer informatie.