06 55 71 23 05 mia@nlplu.nl

   Mia Plu

   Unieke combinatie

   NLP technieken en vaardigheden met lichaamsgerichte therapie

   Mia Plu is NLP Master Coach en Trainer, Psycholoog (HBO) en Lichaamsgericht Psychotherapeut. Ze is breed opgeleid, waardoor ze diverse technieken en methoden inzet tijdens haar therapie. De combinatie van verschillende coachingstechnieken en – vaardigheden met lichaamsgerichte therapie maken de methode van Mia uniek. Door de jaren heen ontwikkelde ze een aanpak die zich zowel richt op het gedrag als op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele niveau.

   Als coach, trainer en therapeut is ze empatisch, creatief en heeft ze een originele werkwijze. Mia stimuleert tot zelfonderzoek en zet haar deskundigheid in, evenals haar intuïtie, creativiteit en liefde. Met een didactisch uitgebalanceerd programma leidt haar intensieve persoonlijke aanpak tot goede resultaten.

   foto-van-mia-plu

   Bio-energetisch therapeut en NLP trainer

   Mia is gecertificeerd HBO Psycholoog en heeft daarnaast een 4-jarige opleiding afgerond aan het Nederlands Instituut voor Bio-energetische Analyse (lid NIBA), en is als Certified Bio-Energetic Therapist lid van het IIBA (International Institute for Bioenergetic Analyses) en EFBAP (European Federation for Bioenergetic Analysis-Psychotherapy).
   Daarnaast heeft zij verscheidene workshops en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, systemisch coachen, Jungiaans coachen, hypnotherapie en familieopstellingen.

   Mia is in Santa Cruz USA (de bakermat van het Neurolinguïstisch programmeren) gecertificeerd als Internationaal NLP Trainer & Consultant door Robert B. Dilts.

   Jaar ervaring

   Blije klanten

   Opdrachten

   Kopjes koffie

   “Mia Plu stimuleert tot zelfonderzoek en zet haar deskundigheid in, evenals haar intuïtie, creativiteit en liefde”

   NLPLU, PRAKTIJK VOOR COACHING EN TRAINING VAN MIA PLU.

   Begeleider en coach in de media

   Mia heeft ruim 30 jaar media-ervaring in diverse inhoudelijke en organisatorische functies bij de publieke omroep. Als coördinator van het presentatorenbeleid begeleidde en coachte zij artiesten en presentatoren in hun professionele ontwikkeling.

   Mia heeft een praktijk in regio Utrecht, op een mooie locatie in het Gooi.

   businessman-celebrating
   Handige links

   SBLP

   Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeorienteerde (Psycho)therapie

   NVNLP

   Nederlandse Vereniging voor NLP

   NAP

   Nederlandse Associatie voor Psychotherapie

   EFBAP

   European Federation for Bioenergetic Analysis-Psychotherapy

   Wil je aan de slag?

   Wil je op een positieve en constructieve manier aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Bel of mail voor meer informatie.