06 55 71 23 05 mia@nlplu.nl

   Referenties

   Eén aanraking zegt meer dan duizend woorden

   Referenties van particuliere en zakelijke clienten

   Deskundig, empatisch en intelligent zijn enkele woorden die bedrijven als particulieren gebruiken om Mia Plu te omschrijven. Lees hier enkele van de particuliere en zakelijke referenties.

   thumbsup

   Referenties particuliere coaching en therapie

   “Binnen één sessie veranderd”

   “Ik heb Mia gevonden via een vriendin, en ben nu al een paar keer bij Mia geweest en ik kan uit ervaring met andere NLP beoefenaars zeggen dat de combinatie die Mia gebruikt zeer effectief is. Zo had ik een angst voor rijden op de snelweg en dat was in één sessie veranderd. Nu voel ik complete rust in de auto en de snelweg is weer leuk. Het is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven”

   – Dino, ondernemer

   “Grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling”

   Ik vind Mia een prettig persoon die goed kan luisteren en de juiste middelen aanreikt om mee aan de slag te gaan. Zij heeft goed ingeschat wat mijn behoefte was en hoe ze mij verder kon helpen. Ik heb een paar grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling en ik ben van mijn hyperventilatieprobleem af. Ik heb mezelf beter leren kennen en heb nu ook een duidelijke focus en lange termijn doel

   – Patrick, projectmanager ICT

   “Authentiek, creatief en neemt de leiding”

   “Mia werkt vanuit passie, liefde en deskundigheid. Door haar rustige en empatische benadering zorgt zij ervoor dat haar cliënten zich snel op hun gemak voelen en in beweging komen. Zij is authentiek, creatief en neemt de leiding op het juiste moment”

   – Sandra, projectleider onderwijs

   “Leven is een stuk leuker geworden”

   “Ik voelde mij best wel goed, maar had weinig sociale contacten. Ik voelde niet de behoefte en was heel erg bescheiden over mijn capaciteiten. De behandelingen bij Mia hebben mij het besef gegeven dat het ok is om andere mensen nodig te hebben. Ik beweeg mij nu gemakkelijk op recepties spreek mensen aan en vooral kijk ze in de ogen…het gaat veel beter en mijn leven is een stuk leuker geworden. Ik ben er blij mee!”

   – Lammert, schilder en kunstenaar

   "Mia laat je snel overgeven aan ervaringen"

   “Het fysiek laten spreken. Weinig woorden gebruiken en toch van alles naar de oppervlakte brengen. Hier ervaar je de kracht van Mia. Ze weet wat ze doet en begeleidt je door je reis in je lichaam. Ze brengt je weer in contact met je zelf. Door Mia haar vertrouwen kun je je snel overgeven aan deze ervaringen en ontdek je hoe je er controle over krijgt”

   – Marijke, trainer en coach

   "Aanrader"

   “Mia straalt vertrouwen en rust uit. Ze is bijzonder, omdat ze kijkt naar de persoon die ze wil helpen en wat voor benadering bij diegene past. Het gaat nu zoveel beter met mij”

   – Silvia, make-up artist

   "Het gaat nu zoveel beter met mij"

   “Mia straalt vertrouwen en rust uit. Ze is bijzonder, omdat ze kijkt naar de persoon die ze wil helpen en wat voor benadering bij diegene past. Het gaat nu zoveel beter met mij”

   – Silvia, make-up artist

   "Authentiek en geeft de ander ruimte"

   “Mia is meer dan een tool box aan informatie. Ze is authentiek en ze geeft een ander de ruimte om te zijn wie ze echt zijn. Ze schept vertrouwen.”

   – Elia, trainer en coach

   "Heb mijzelf weer terug"

   “Toen ik bij Mia kwam had ik weinig basiszelfvertrouwen, om het maar zo uit te drukken. Veel leren, maar weinig ervan zakte werkelijk in. Zij heeft mij mijn diepste wezen laten ervaren en mijn diepste pijn laten voelen en verwerken. Ik heb mijzelf weer terug. Dank Mia!”

   – Wilma, Ayurvedisch Therapeut

   "Betrokken, doortastend en authentiek"

   “Ik heb Mia leren kennen als een zeer toegewijd coach en trainer die enorm geniet van de dingen die zij doet. Zij haalt vooral de kracht in je naar boven en stimuleert je om door te zetten. Zij is betrokken bij de mensen met wie zij werkt, treedt doortastend op en is autenthiek”

   – Nelleke, office manager

   "Weer in mezelf gaan geloven"

   “Mia is een inspirerende en bijzondere vrouw die voor mij als coach erg belangrijk is geweest. Zij heeft mij geleerd om op een positievere manier in het leven te gaan staan. Door haar vaardigheid in NLP en haar geloof in mij, ben ik weer in mijzelf gaan geloven.”

   – Laura, communicatiemedewerker

   "Herkent het en neemt het mee"

   “Mia Plu – prachtig en krachtig – is voor mij een top coach/trainer. Ze is top met de focus op dat wat er is en komen gaat. Ze ( h)erkent het en neemt het mee in de coaching, zodat ik me kan ontwikkelen in de persoon die ik ben en graag wil zijn”

   – Monica, docent

   "Warm persoon met verstand van zaken"

   “Ik heb Mia leren kennen als trainer/coach in mijn NLP Master Practitioner-opleiding. Ze is een ongelofelijk lief en warm persoon met verstand van zaken. Deze unieke combinatie maakt dat ze met iedereen snel contact heeft en mensen inspireert om voor een volgende stap in hun leven te gaan.”

   – Michiel, NLP Master Coach / Business Development Manager

   Integer, liefde en vakkundig zijn de drie woorden die passen bij Mia Plu.

   Als je even een plu kan gebruiken.

   OOK POSITIEF EN CONSTRUCTIEF AAN DE SLAG MET JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING?

    Bel of mail voor meer informatie.