NLPLU coaching en training
Share |

Als je even een plu kan gebruiken.

Eén aanraking zegt meer dan duizend woorden

 

 

Zakelijke trainingen

Mia heeft ruime ervaring in het trainen van groepen. Zij is sterk in het trainen en coachen van een team dat snel moet presteren bij creatieve processen.

Meer zakelijke trainingen van Mia Plu

Referenties van particuliere en zakelijke cliënten

Deskundig, empatisch en intelligent zijn enkele woorden die bedrijven als particulieren gebruiken om Mia Plu te omschrijven. Lees hier enkele van de zakelijke als particuliere referenties.

Referenties zakelijke trainingen

Intelligente en hartverwarmende vrouw”
Mia is opgeleid tot NLP Master Coach en Internationaal Gecertificeerd NLP trainer en heeft hiermee de hoogste graad bereikt binnen het landschap van NLP. Ze heeft zich ontwikkeld tot een krachtige, intelligente en hartverwarmde vrouw en is in staat om haar deelnemers en cliënten snel en blijvend tot een hoger niveau te brengen. Ik kan Mia dan ook van harte aanbevelen, als coach/trainer en bovenal als mens.

Drs. Vincent van der Burg, mede-oprichter UNLP - Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling

Mensen inspireren”
Integer, liefde en vakkundig zijn drie woorden die passen bij Mia Plu. Zij heeft binnen ons instituut laten zien dat zij mensen in beweging kan brengen, dat ze mensen kan inspireren en dat zij met haar enthousiasme datgene kan bewerkstelligen wat door anderen voor onmogelijk werd gehouden.”

Marcel Meijlink, oprichter UNLP - Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling & Communicatie

Lange ervaring binnen de omroep”

Ik wil Mia als Trainer Coach van harte aanbevelen. Ik denk dat Mia zowel vanwege haar deskundigheid op dit gebied, haar empathisch vermogen en vanwege haar lange ervaring binnen de omroep, zeer goede diensten kan leveren”

Willemijn Maas, omroep-directeur

"Samenbrengen van lichaam en geest"

De workshop NLP en lichaamsgericht werk was een werkelijk concreet inzicht in het samenbrengen van lichaam en geest. Toepasbaar in zowel mijn praktijk als bij trainingen. Ik kan het iedereen aanraden”

Roderik, NLP Master Coach & NLP trainer

 

 

"Eén aanraking zegt meer dan duizend woorden"